Arhiepiscopia Craiovei și Asociația Vasiliada colectează și distribuie alimente pentru vârstnici și cei izolați la domiciliu

Asistenții sociali de la Asociația Vasiliada și voluntarii din parohiile Arhiepiscopiei Craiovei colectează alimente de bază și produse de igienă pe care le vor distribui persoanelor vârstnice și celor izolați la domiciliu în criza medicală creată de răspândirea noului coronavirus.

În această campanie de sprijin, intitulată „Dragostea nu cade niciodată!” preoții parohi vor forma grupuri de suport logistic. Arhiepiscopia invită companiile private și organizațiile să se alăture campaniei.

Cei care doresc să se implice voluntar în distribuirea alimentelor și a produselor de igienă la domiciliul beneficiarilor își pot trimite datele de contact la e-mailul [email protected].

Campania reprezintă „expresia responsabilității și a purtării de grijă a Bisericii noastre din Oltenia față de toți cei care, în contextul dat, sunt afectați de această suferință a poporului nostru”, informează Arhiepiscopia.

La nevoie, aceasta este pregătită să asigure spații de izolare, hrană caldă și alte forme de ajutor pentru persoanele care necesită protecție specială.

Foto credit: Freepik.com

Comentarii Facebook


Știri recente