Centrul social de la Techirghiol aşteaptă primii beneficiari

Aşezământul social de la Techirghiol destinat copiilor abandonați sau din familii dezavantajate și a mamelor care trec prin diferite dificultăţi îşi aşteaptă primii beneficiari.

Centrul a fost inaugurat în 6 august, iar slujba de sfinţire a fost oficiată de Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului.

De luni, 9 august, centrul are porţile deschise şi deja a primit primele solicitări de găzduire.

Părintele Banu Claudiu, coordonatorul proiectului, şi voluntarii care sprijină activitatea centrului vor analiza cererile înregistrate, după care vor fi cazaţi primii beneficiari.

Părintele Claudiu a declarat pentru Basilica.ro că a făcut un apel la comunităţile parohiale din Arhiepiscopia Tomisului să transmită cazurile care pot beneficia de sprijinul aşezământului, întrucât este dovedit că există o reţinere din partea persoanelor abuzate să ceară ajutor.

Proiectul social-filantropic aparţine Parohiei „Sf. Mina” – Parc Tăbăcărie din Constanţa, unde Părintele Banu Claudiu este paroh.

Citeşte şi: Pr. Claudiu Banu: „După 6 ani de muncă, în 6 august îmi văd visul împlinit”

Foto credit: Facebook / Preot Claudiu Banu

Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…