Asociația San Lorenzo dei Romeni asigură masa românilor care au copii internați la Spitalul Bambino Gesù din Roma

Asociația San Lorenzo dei Romeni a Episcopiei Italiei a anunțat luni încheierea unui protocol de colaborare cu Spitalul Bambino Gesù din Roma. Acesta are scopul de a sprijini familiile venite din România cu copiii la tratament. În prezent, asociația desfășoară un proiect prin care părinților li se asigură plata bonurilor de masă.

Discuțiile cu Serviciul de voluntariat al spitalului în vederea stabilirii unei colaborări au început din februarie anul curent, iar protocolul a fost semnat după ce organizația a îndeplinit toate condițiile solicitate.

Astfel, proiectul prin care asociația susține plata bonurilor de masă pentru părinții cu copii internați se desfășoară în conformitate cu indicațiile spitalului.

„Disponibilitatea și sfaturile lor au sprijinit asociația în găsirea celor mai potrivite răspunsuri și soluții”, a declarat Ana-Maria Obreja, Președinta Asociației San Lorenzo dei Romeni.

„În numele Asociației San Lorenzo dei Romeni a Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, doresc să mulțumesc Spitalului Bambino Gesù pentru sprijinul și încrederea acordată”, a adăugat Ana-Maria Obreja.

„Datorită acestei colaborări, reușim să fim mai aproape de conaționalii noștri, aflați în situații greu de înfruntat, departe de casele lor”, a adăugat ea.

Foto credit: Episcopia Italiei

Comentarii Facebook


Știri recente