Patriarhul Daniel a ajuns la Sibiu

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a ajuns miercuri dimineață la Sibiu, unde va participa la deschiderea Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși – ITO 2018.

Preafericirea Sa a fost întâmpinat pe Aeroportul Internațional Sibiu de Mitropolitul Laurențiu al Ardealului împreună cu delegația oficială eparhială și de voluntari ai ITO 2018:

Patriarhul României a sfințit miercuri Cantina „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Sibiului situată la demisolul Școlii Gimnaziale nr. 15 din Sibiu.

Joi, 6 septembrie 2018, Părintele Patriarh va fi prezent la deschiderea celui mai mare eveniment din acest an dedicat tinerilor ortodocși: ITO 2018.

„Unitate, credință, neam” este motto-ul sub care se vor întâlni la Sibiu peste 3000 tineri din țară și din străinătate în perioada 6-9 septembrie 2018 în cadrul Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși (ITO).

Fii la curent cu ultimele informații despre ITO 2018!

Foto credit: Mihnea Păduraru / ZL

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Ce s-a vorbit la Iași și Neamț despre „Duhovnicul Bucureștilor”

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ din Iaşi au organizat în perioada 13-15 noiembrie 2018 Colocviul Internaţional „Întâlnirea cu Duhovnicul”, dedicată „Duhovnicului Bucureștilor” – Părintele Sofian Boghiu (1912-2002). Mitropolitul Teofan despre „Duhovnicul…