Cursuri gratuite de limba engleză pentru 24 de copii la parohia Iancu Vechi-Mătăsari

24 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani au început sâmbătă, 09 aprilie 2016, un curs gratuit de limbă engleză organizat de parohia Iancu Vechi Mătăsari şi Şcoala de limbă engleză Shakespeare-Bucureşti, informează Serviciul de presă şi relaţii publice al Parohiei Iancu Vechi-Mătăsari.

Cursul este susţinut de profesori de limba engleză din parohie şi voluntari de la Şcoala Shakespeare-Bucureşti care, după o testare iniţială, au repartizat copiii în două grupe în funcţie de vârstă şi nivel de cunoştinţe. La sfârşitul anului şcolar 2015-2016, parohia Iancu Vechi-Mătăsari şi Şcoala Shakespeare-Bucureşti vor face o evaluare a cursului de limba engleză cu scopul îmbunătăţirii şi extinderii acestuia în anul şcolar viitor.

Acest proiect educaţional al parohiei Iancu Vechi Mătăsari este destinat în special elevilor din familii defavorizate fără posibilităţi financiare de a susţine educaţia extraşcolară a copiilor lor.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Hramul Bisericii Sfânta Ecaterina din Capitală. În ajunul sărbătorii a fost organizată o procesiune cu moaștele ocrotitoarei lăcașului de cult

Biserica Sfânta Ecaterina din București își va sărbători sâmbătă ocrotitoarea. Evenimentele prilejuite de hramul lăcașului de cult au debutat în această seară cu tradiționala procesiune. După acest moment, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al…