Sfântă Liturghie arhierească la Ladispoli – Italia

În ziua prăznuirii Sfântului Mare Mucenic Teodor Stratilat și a Sfântului Proroc Zaharia, sâmbătă, 8 februarie 2014, în Parohia „Sfântul Apostol Andrei” din Ladispoli – Italia Sfânta Liturghie arhierească a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii.

După cum informează episcopia-italiei.it, Preasfinția Sa a adresat un cuvânt învățătură celor prezenți, evocând importanța prezenței Bisericii Ortodoxe alături de cei pribegi, aflați departe de locurile natale. S-a făcut referire atât la pericopa evanghelică citită la Sfânta Liturghie, cât și la odovania praznicului Întâmpinării Domnului.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, Preasfințitul Părinte Episcop Visarion a dăruit parohiei o icoană cu chiptul Maicii Domnului, invitându-i pe credincioși în pelerinaj la locurile binecuvântate din Episcopia Tulcii. Evenimentul s-a încheiat cu agapă.

Comentarii Facebook


Știri recente

LIVE: Slujba Învierii la Catedrala Patriarhală

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel oficiază slujba Învierii la Catedrala Patriarhală. Mii de credincioși participă la eveniment pe Colina Patriarhiei. Din soborul slujitor fac parte Preasfințiții Părinți Varlaam Ploieşteanul şi Paisie Sinaitul, Episcopi vicari patriarhali, precum…