Recepție cu prilejul Anului Nou la Episcopia Tulcii

La sediul Episcopiei Tulcii a avut loc astăzi la orele amiezii o Recepție cu prilejul Anului Nou, informează Biroul de presă al Episcopiei Tulcii.

La această Recepție au luat parte preoții din oraș, stareți și starețe de la mănăstirile Eparhiei, angajați ai Centrului Eparhial, autorități locale și alți invitați.

În numele preoțimii tulcene P.C. protoiereu Ispas Romeo-Gabriel, a adresat un cuvânt de salut după care P.S. Sa a rostit un cuvânt de binecuvântare în care a mulțumit lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate în anul ce s-a încheiat asupra clerului și credincioșilor din cuprinsul Episcopiei Tulcii făcând urări de sănătate și de noi împliniri celor prezenți.

Au luat cuvântul apoi din partea autorităților locale dl. Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea și dl. deputat Vasile Gudu, care au reliefat în alocuțiunile lor bunele raporturi de colaborare dintre Episcopia Tulcii și organele administrației de stat.

La sfârșit întreaga asistență a intonat troparul Botezului Domnului, fiecare participant primind apoi un dar simbolic acum la început de nou An.

Comentarii Facebook


Știri recente