Psalții din Capitală, distinși cu diploma Anului comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești | În imagini

La finalul anului 2023, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a aprobat acordarea Diplomei comemorative a anului 2023 – Anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești (psalți) tuturor cântăreților bisericești, angajați sau voluntari, care își desfășoară activitatea la unitățile de cult din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

O parte dintre ei au fost premiați marți, în sala Europa Christiana de la Palatul Patriarhiei de către Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul.

Restul distincțiilor vor fi înmânate de către părinții protopopi din Arhiepiscopia Bucureștilor la proxima ședință administrativă organizată la nivel de protoierie.

Foto credit: Basilica.ro / Mircea Florescu

Comentarii Facebook


Știri recente

Câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței” au fost premiați | FOTO

În aula Centrului pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din București, au fost premiați luni, 20 mai 2024, câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței”.…