Program catehetic în parohia românească Albacete din Spania

În parohia românească Albacete din Spania a debutat în această seară programul catehetic Sfântul Dionisie Exiguul. Proiectul vizează credincioșii români ortodocși din Albacete și are scopul de a-i apropia pe credincioși de biserică și de valorile ei perene.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Cătălin Hogea, parohul comunității românești din Albacete, Spania.

În fiecare seară vom oficia câte un acatist și vom citi câte o catismă din Psaltire, iar miercuri seara și vineri seara vom oficiat Taina Sfântului Maslu. După aceste slujbe fiecare seară va avea o temă de discuție. În duminicile din Postul Mare de asemenea, se va oficia taina Sfântului Maslu începând cu orele 19:00, după care vom avea la fel discuții pe o temă stabilită”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Programul slujirii ierarhilor de Izvorul Tămăduirii

De sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române vor sluji după următorul program, transmis de eparhii prin intermediul Radio Trinitas. Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, împreună cu Înaltpreasfințitul Părinte Efrem,…