Ședință de lucru a clericilor din Protoieria Sector 2 Capitală

La mănăstirea Sfânta Cruce Caraiman a avut loc, în perioada 15-15 iunie 2016, şedinţa de lucru a clericilor din Protoieria Sector 2 Capitală.

„Întâlnirea s-a desfășurat în decursul celor doua zile și a avut două parți: o parte administrativă prezidată de pr. protopop Ion Popescu și o parte cultural – pastorală prezidată de pr Aurel Mihai – vicar administrativ și delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel”, a precizat pr. Ciprian Tudor.

Joi, 16 iunie, în cea de-a doua parte a întâlnirii, au fost susţinute trei prelegeri. Părintele vicar Aurel Mihai a vorbit despre Demnitatea slujirii preoțești, părintele Liviu Nechita, Consilier Patriarhal și slujitor la Biserica Icoanei din Bucureşti, a susținut o prelegere despre istoricul și importanța construirii Catedralei Mântuirii Neamului, iar părintele Dragoș Caprioru de la Parohia Oțetari a susținut referatul intitulat Clerici și mireni-membri activi mărturisitori ai Bisericii Ortodoxe Române.

La finalul zilei de joi, 16 iunie 2016, clericii au vizitat Castelul Peleș

6567

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Hramul Bisericii Sfânta Ecaterina din Capitală. În ajunul sărbătorii a fost organizată o procesiune cu moaștele ocrotitoarei lăcașului de cult

Biserica Sfânta Ecaterina din București își va sărbători sâmbătă ocrotitoarea. Evenimentele prilejuite de hramul lăcașului de cult au debutat în această seară cu tradiționala procesiune. După acest moment, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al…