Pelerinaj pentru tinerii așezământului filantropic din Bocșa

Tinerii de la Așezământul filantropic Sfântul Nectarie Taumaturgul din Bocșa s-au aflat week-end-ul trecut într-un pelerinaj la mânăstirile din zona de nord a Eparhiei Caransebeșului, după cum ne-a precizat Darius Herea.

Cei 8 tineri au pornit dis de dimineață, însoțiți de preotul coordonator al așezământului, părintele Caius Negrea. Primul popas duhovnicesc s-a făcut la Mănăstirea Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului Brebu, unde tinerii au admirat frumusețea locului și s-au închinat în biserica mănăstirii, apoi au plecat spre cetatea Caransebeșului, unde au avut parte de o aleasă bucurie duhovnicească, închinându-se la Catedrala Episcopală Învierea Domnului, dar și la icoana făcătoare de minuni de la Mănăstirea Teiuș.

Următoarea mânăstire a fost cea a Sfântului Înaintemergător și Botezător Ioan. Au vizitat de asemenea și Mănăstirea Poiana Mărului, unde tinerii au fost întâmpinați de părintele Casian Ruseți, duhovnicul mănăstirii, care le-a împărtășit un cuvânt duhovnicesc și le-a oferit o gustare.

La întoarcere tinerii au participat la Vecernia Mare săvârșită la biserica așezământului din Bocșa, unii dintre ei dând răspunsurile la strană.

Comentarii Facebook


Știri recente