Crosul pentru viaţă 2017. Sute de persoane au alergat şi donat pentru o cauză nobilă

Peste 250 adulți și aproape 150 copii au luat startul sâmbăta aceasta la Crosul pentru viață, în parcul bucureștean Alexandru Ioan Cuza. Evenimentul caritabil, ajuns la ediția a III-a, se desfășoară în luna martie, în cadrul Lunii pentru Viață.

Alergătorii au putut participa în 18 martie 2017 la una din cele două curse de 10 km, respectiv 3 km, și să-și înscrie copiii la cursele dedicate lor.

Participanții au donat pentru susținerea unei cauze nobile: sprijinirea femeilor aflate în situații de criză și a familiilor cu copii mici care trec prin momente dificile și pentru care ajutorul prompt este vital, informează Radio Trinitas.

Crosul a fost organizat și anul acesta de Asociația Studenți pentru viață, în colaborare cu Pegas Triatlon Club.

Voluntarii asociației și-au propus sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii pentru a acoperi costurile nevoilor de bază, adică alimentație, igienă, utilități și consultații medicale.

Banii vor fi utilizaţi și pentru asigurarea unui fond de urgență pentru situațiile de criză, a spus Alexandra Nadane, președintele O.N.G.-ului.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

IPS Pimen aniversează primirea arhieriei

Înaltpreasfinţitul Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, aniversează sâmbătă,  24 iunie 2017, primirea arhieriei. Cu această ocazie, Părintele Patriarh Daniel i-a adresat Înaltpreasfinţiei Sale un mesaj de felicitare. Ierarhul s-a născut în 25 august 1929,…