„Zâmbet pentru Africa” – Concert caritabil la Cluj pentru comunitățile ortodoxe din Uganda

La Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca va fi organizat luni, de Asociaţia „Sfânta Elisabeta Feodorovna”, concertul caritabil „Zâmbet pentru Africa”.

În cadrul manifestării vor susține alocuțiuni persoane care au interacționat cu comunitățile creștin-ortodoxe de pe continentul african.

Afișul evenimentului. Foto credit: Radio Renașterea

Demersul Asociaţiei „Sfânta Elisabeta Feodorovna” vine după ce în vară trei  tineri din Cluj-Napoca au desfăşurat timp de două luni o acțiune de voluntariat în Uganda, informează Radio Renașterea.


Jurnal de misionar în Uganda: O minge și o bicicletă pot face minuni în Africa


În perioada petrecută în Africa, cei trei români au fost în mai mult de 10 sate şi s-au întâlnit cu peste 3000 de copii.

Detalii referitoarea la achiziționarea biltelor aici!

 Vezi și:

Foto credit: Arhivă Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel participă la Ședinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată Zilei de 1 Decembrie (VIDEO)

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a participat luni seară la Ședinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată Zilei Naționale a României. Ședința a fost deschisă de Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților.…