Ultimele zile de înscrieri pentru voluntarii ITO 2018

Înscrierea ca voluntar la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși de la Sibiu se poate face până vineri, 6 aprilie 2018, anunță organizatorii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. În perioada următoare, voluntarii ITO 2018 vor beneficia de o serie de sesiuni de formare. 

Evenimentul anului pentru tinerii ortodocși se va desfășura la Sibiu în perioada 6-9 septembrie sub motto-ul „Unitate, credință, neam”. Ocrotitorul ITO 2018 este Sfântul Ierarh Andrei Șaguna, Mitropolitul Transilvaniei.

Voluntarii ITO 2018 vor fi implicați în mai multe activități organizatorice. Vor fi peste 250 de voluntari, pe următoarele profile:

  • Voluntari facilitatori-moderatori;
  • Voluntari de logistică;
  • Voluntari animatori socio-culturali.

Potrivit organizatorilor, voluntarii ITO 2018 trebuie să întrunească un set de caracteristici precum: seriozitate, capacitate de lucru în echipă, spirit comunicativ, spirit organizatoric, responsabilitate.

Întâlnirea are ca scop crearea unui cadru în care tinerii participanți să se bucure de experiențe formatoare, să trăiască sentimentul comuniunii cu tineri din alte regiuni ale țării sau din străinătate, să împărtășească valorile de viață creștin-ortodoxe și să fie multiplicatori ai mesajului creștin în comunitățile din care provin


Vezi și Ce simbolizează sigla ITO 2018


A cincea ediție a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși (ITO) va reuni în orașul de reședință a Mitropoliei Ardealului peste 2500 participanți din România, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Germania, Franța, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Turcia, India și altele.

Edițiile anterioare ale Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși au fost organizate la Baia Mare (2014), Cluj (2015), București (2016) și Iași (2017).

Mai multe informații despre ITO 2018 puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul ito2018.ro.

Foto credit: ITO 2018

Comentarii Facebook


Știri recente