Sesiune de admitere la Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie din Timişoara

La Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a avut loc luni, 25 iulie 2016, o nouă sesiune de admitere pentru studiile de licenţă, specializarea Teologie Pastorală şi master, specializarea Religie, cultură, societate, informează site-ul oficial al Mitropoliei Banatului.

La examenul de admitere din acest an, pentru cursurile de licenţă, s-au înscris 23 de candidaţi pe 20 de locuri bugetate, iar pentru cele de master 18 candidaţi pe 15 locuri bugetate.

Nădăjduim ca studenţii în scrişi pentru cursurile de licenţă să performeze în învăţarea lucrurilor despre Dumnezeu şi în trăirea în conformitate cu voia divină, iar studenţii de la master să îşi desăvârşească cunoştinţele dobândite în cei 4 ani de studii şi să ajungă la maturitate duhovnicească, a menţionat părintele Nicolae Morar, Şeful Catedrei de Teologie Ortodoxă.

La admiterea pentru licenţă probele au constat într-un text de verificare a cunoştinţelor teologico-dogmatice şi un interviu duhovnicesc. Comisia de examinare a fost formată din cadrele didactice ale Departamentului de Teologie. Din partea Centrului eparhial a participat părintele Zaharia Pereş, consilier cultural al Arhiepiscopiei Timişoarei

 

Comentarii Facebook


Știri recente