Mihai Neșu va fi prezent la ITO Moldova prin videoconferință

„Te aștept, prin videoconferință, la ITO Moldova, la conferințele de tip TEDx, în ziua de 24 august pentru a descoperi ce înseamnă adevăratul succes!”, a transmis Mihai Neșu participanților la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova (ITO Moldova).

Fostul internațional le va spune tinerilor ce a însemnat succesul pentru el ca fotbalist și ce înseamnă acum. Le va explica în ce mod a reușit să depășească momentele grele din viața sa: imobilizarea survenită în urma accidentului, moartea părinților și părăsirea lui de către soție. Din ce și-a luat puterea? Cât au însemnat pentru el prietenii și cât de valoroasă este prietenia în astfel de situații?

După accidentul suferit, Mihai Neșu s-a dedicat actelor caritabile și vieții spirituale. În 2011 a înființat Fundația Mihai Neșu care se adresează copiilor cu dizabilități locomotorii sau suferinzi de boli cronice.

El va fi invitatul Arhiepiscopiei Iașilor la ITO Moldova, eveniment la care participă peste 1.500 de tineri cu vârste între 14-35 ani din județele Iași, Neamț, Botoșani, Suceava, Vaslui, Bacău, Ialomița.

În perioada 23-25 august 2019, tinerii vor avea parte la Iași de 6 de conferințe „tip TEDx”, ateliere de dezbateri, vizitarea orașului Iași, conferința „Tânărul în Cetate”, un recital de muzică veche susținut de Ansamblul cameral „Anton Pann”, ș.a.

Vezi și: Mihai Neşu, la 8 ani de la accident: Slavă lui Dumnezeu pentru toate

Foto credit: Gândul

Comentarii Facebook


Știri recente