Iubirea mai tare decât moartea. Înțelesul și folosul pomenirii celor adormiți în Domnul

Editura Cuvântul Vieţii a Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei publică volumul „Iubirea mai tare decât moartea. Înțelesul și folosul pomenirii celor adormiți în Domnul”, semnat de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Cele 68 de pagini reunesc, pentru a face mai accesibile semnificația și folosul rugăciunilor și slujbelor de pomenire a celor adormiţi, unele reflecţii teologice ale Patriarhului Daniel, precum şi un extras din Învăţătura de credinţă ortodoxă, text diortosit de Preafericirea Sa.

Răsfoieşte publicaţia!

În Nota Editorială se precizează:

„Cultul morților, mai precis cinstirea cu evlavie și respect a celor adormiți în Domnul nostru Iisus Hristos, adică în nădejdea învierii și a vieții veșnice, face parte din manifestarea credinței creștin-ortodoxe și exprimă dragostea și respectul pentru cei care au murit cu trupul, dar sunt vii cu sufletul, potrivit cuvintelor Mântuitorului: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac (Ioan II:25-26)”.

„Considerăm că paginile publicate aici vor contribui la cinstirea memoriei celor adormiți în Domnul și la întărirea credinței noastre în iubirea lui Hristos – Biruitorul morții și Dătătorul vieții veșnice”.

Volumul de față poate fi poate fi achiziţionat prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Foto credit: Librăria Cărţilor Bisericeşti

Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Comentarii Facebook


Știri recente