Editurile Patriarhiei Române prezente la Târgul Internațional Gaudeamus

În perioada 16 -20 noiembrie 2016, bucureștenii sunt invitați la Târgul Internațional Gaudeamus -Carte de învățătură. Evenimentul are loc în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo, informează Radio Trinitas.

La târg sunt prezente și editurile Patriarhiei Române care au o ofertă diversificată de cărți. Iubitorii de literatură religioasă vor putea găsi cărți de cult, scrieri biblice, lucrări pastorale și cărți de muzică bisericească.

Potrivit lui Dragoș Vlădescu, directorul editurii Trinitas, oferta editurilor Patriarhiei Române este una bogată și diversificată.

Printre recomandările editoriale și noutățile pe care le-am adus la această ediție a târgului se numără: Evanghelia slavei lui Hristos, predici la duminici de peste an, o nouă ediție a lucrării Mica Biblie și lucrări dedicate Sfântului Ierarh Antim Ivireanul, a spus Dragoș Vlădescu.

De asemenea, micii cititori sunt invitați să răsfoiască noile apariții editoriale.

Pentru micii noștrii cititori am pregătit două lucrări: Năpârstoc hai la joc și Coborât-au pe pâmânt Dumnezeu și Petru Sfânt. Pe lângă aceste două lucrări, vizitatorii vor găsi la standurile noastre multe alte lucruri interesante, a mai declarat Dragoș Vlădescu.

Cu o existență de peste 20 de ani, Gaudeamus – Carte de învățătură este cel mai longeviv târg de carte din România.

Comentarii Facebook


Știri recente