Donaţie | 3.000 de viziere pentru spitalele din judeţul Dolj

Spitalele din judeţul Dolj vor primi 3.000 de viziere din partea Societăţii Ortodoxe a Femeilor – Craiova. Materialul sanitar a fost achiziţionat din fonduri obținute de la sponsori (SC Dass Center GWA) pentru necesităţile instituţiilor medicale din judeţ.

„Această acțiune a Fundației, care activează cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, se înscrie în actele de ajutorare realizate la nivelul eparhiei noastre de către diferite asociații și fundații în perioada dificilă prin care trecem”, se menţionează pe site-ul eparhial.

În plină pandemie, SONFR Craiova a donat, în luna aprilie, două imprimante 3D către Clubul de robotică al Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti”. Elevii s-au oferit voluntari pentru a sprijini îmbunătăţirea liniei de echipament de protecţie a Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova.

Societatea Ortodoxă Națională a Femeilor Române din Craiova a fost înființată în anul 1910 și desființată în 1948 de regimul comunist.

În data de 25 martie 1996 a redobândit personalitate juridică prin sprijinul mitropolitului Nestor Vornicescu al Olteniei.

Sursa foto: Ştirile ProTV

Comentarii Facebook


Știri recente