Descarcă aplicația pentru mobil ITO 2018 pentru a primi informaţii în timp real

Cu şapte zile înainte de deschiderea ITO 2018, organizatorii au lansat joi aplicaţia ITO 2018 care vine în sprijinul celor care doresc să beneficieze de informaţii transmise în timp real cu privire la eveniment.

Aplicația ITO 2018 pentru Android, iOS (în curând) și web (aplicație web progresivă) oferă într-un format dinamic și optimizat informații și conținut multimedia despre Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși ce va avea loc anul acesta la Sibiu în perioada 6-9 septembrie 2018.

Aplicația este nativă 100% pentru Android și iOS, iar varianta aplicației web-progresivă (www.ito2018.mobi) este compatibilă cu toate sistemele de operare.

Aceasta se actualizează în timp real, utilizatorul fiind conectat 24/24 ore la programul evenimentului și informațiile transmise în timpul întâlnirii.

Alte detalii cu privire la funcţionalitate, cât şi la beneficiile aduse prin instalarea aplicaţiei, pot fi accesate aici.

A cincea ediție a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși (ITO) va reuni în orașul de reședință a Mitropoliei Ardealului participanți cu vârste între 16-35 ani din România, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Germania, Franța, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Turcia, India și altele.

Edițiile anterioare ale Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși au fost organizate la Baia Mare (2014), Cluj (2015), București (2016) și Iași (2017).

Mai multe informații despre eveniment puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul ito2018.ro.

Foto Credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente