Bucuria darurilor | Ediție bilingvă româno-franceză

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut cartea de colorat Bucuria darurilor / La joie des presents. Apariția editorială este în ediție bilingvă româno-franceză. Autoarele volumului sunt Monica Valentina Șerbănescu și Cristina Ionescu-Berechet.

În cuvântul înainte, Monica Șerbănescu a evidențiat complexitatea conținutului pe care îl oferă cartea.

Gândită ca o carte de colorat, lucrarea oferă celor mici, dar și celor mari, icoanele Nașterii Mântuitorului pe care le vor purta în suflet toată viața, însoțite de textele Scripturii; astfel, Cuvântul lui Dumnezeu îi poate deveni familiar copilului încă  de la o vârstă fragedă. Pentru a extinde însă potențialul imaginilor, textul bilingv, român-francez, al ediției, se dorește a fi și pasul către asimilarea unei limbi străine prin ceea ce am putea numi «cuvinte de folos», pe care copilul le va alătura cu ușurință minunatelor «chipuri», făcându-se, astfel, ușor de reținut, a spus Monica Șerbănescu.

Lucrarea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

De asemenea, lucrarea poate fi vizualizată pe site-ul www.colportaj.ro şi poate fi comandată la adresele: [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 0737. 145. 184.

Mai multe apariții editoriale AICI.

Comentarii Facebook


Știri recente