Proiectul pentru parteneriat social „FORTE”, la final

La Biblioteca Națională din București a avut loc astăzi, 11 iulie 2013, Conferința de încheiere a proiectului FORTE- FORMARE TRAINICĂ PENTRU PARTENERIAT SOCIAL.

Acesta a fost implementat în perioada septembrie 2010-august 2013, de FEDERAȚIA FILANTROPIA în parteneriat cu PATRIARHIA ROMNĂ, INSTITUTO DE FORMACIÔN INTEGRAL și SC GLOBAL COMMERCIUM DEVELOPMENT S.R.L.

„Cu aproape două luni înainte de finalul proiectului organizăm această conferință de încheiere în cadrul căreia, împreună cu parteneri, prezentăm activitățile și rezultatele care s-au obținut până în acest moment și încercăm împreună toți cei implicați să analizăm, să identificăm ce a însemnat FORTE, să vedem de unde am plecat și unde am ajuns, să vedem în primul rând ce presupune implicarea de după încheierea oficială a proiectului și mai ales care este rolul fiecăruia în perioada de sustenabilitate. Putem să vorbim despre indicatorii atinși, putem să vorbim despre cei 4900 de persoane care au fost implicate în proiect, putem să vorbim de cei peste 800 de angajați ai Bisericii care au trecut prin programele de formare ale Centrului Național Pentru Formare Continuă Dumitru Stăniloae”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Cons. Dorel Nicolae Moțoc, managerul Proiectului „FORTE”.

Proiectul avut ca scop general dezvoltarea capacității organizaționale a structurilor active în domeniul parteneriatului social din 9 Eparhii și de la Centrul Administrativ Patriarhal pentru a deveni parteneri mai puternici pentru incluziunea socială la nivel național.

Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 – Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor, Domeniul major de intervenție 3.3 Dezvoltarea parteneriatelor și încurajarea inițiativelor pentru partenerii sociali și societatea civilă.

Comentarii Facebook


Știri recente