Părintele Nicolae Dima le va vorbi tinerilor din Alba Iulia despre „Calea durerii”

Părintele Nicolae Dima le va vorbi joi tinerilor din Alba Iulia despre „Calea durerii” și rolul pe care suferința îl poate avea în creșterea duhovnicească.

Conferința, intitulată „Calea durerii. Ce rol poate avea suferința în creșterea duhovnicească?”, va avea loc în Aula „Dumitru Stăniloae” de la Facultății de Teologie din Alba Iulia, începând cu ora 18:00.

Întâlnirea face parte din cadrul conferințelor organizate de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români Alba Iulia (ASCOR Alba Iulia) în perioada Postului Mare și este organizată în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei, Facultatea de Teologie, Seminarul Teologic și Radio Reîntregirea.

Preotul Nicolae Dima, fost director Trinitas TV, a devenit cunoscut în mediul online prin publicarea de clipuri pe teme de interes pentru tinerii creștini. Nu cu mult timp în urma, fiica lui, Ecaterina, a trecut printr-o operație grea pe creier, petrecând două luni și jumătate în comă.

Citește și:

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Seria de conferințe duhovnicești din perioada Postului Mare a debutat în data de 28 martie, atunci când, pr. Dan Damaschin le-a vorbit studenților teologi din Alba Iulia despre darul vieții.

De asemenea, conferința va fi transmisă live pe pagina de Facebook ASCOR Alba Iulia.

Foto credit: ASCOR Alba Iulia


Știri recente