Directorul Colegiului Ortodox din Cluj-Napoca a primit Diplomă de Excelenţă din partea ISJ Cluj

Directorul Colegiului Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan” din municipiul Cluj-Napoca, Părintele Liviu Vidican-Manci, a primit luni o Diplomă de Excelenţă din partea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Cluj.

Distincţia i-a fost acordată la Gala Învățământului Preuniversitar Clujean 2023, desfăşurată la sala „Auditorium Maximum” a Universității Babeș-Bolyai cu ocazia Zilelor Educației la Cluj-Napoca.

La începutul acestui an școlar, prin implicarea directă a clericului și cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, au fost încheiate lucrările de extindere și modernizare ale clădirii unde își desfășoară activitatea elevii de gimnaziu de la Colegiul Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan”.

Părintele Liviu Vidican-Manci este şi lector universitar Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Evenimentul a fost deschis prin intonarea Imnului Național al României și Imnului Europei de către corurilor reunite ale Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță”, Colegiului Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan” și Liceului Teologic Reformat din Cluj-Napoca.

Mitropolitul Andrei a fost printre invitaţi şi le-a adresat un cuvânt celor prezenţi.

La gala amintită fost acordate diplome de excelență directorilor instituțiilor de învățământ clujene cu performanțe deosebite în managementul școlilor pe care le conduc.

Foto credit: Mitropolia Clujului

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente