„Implică-te, împreună reușim mai mult!”: 200 de copii au primit daruri de la voluntarii CMN

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au oferit duminică daruri la 200 de copii din judeţul Prahova cu posibilităţi materiale limitate.

Acțiunea a fost cuprinsă în Campania „Implică-te, împreună reușim mai mult!”. Voluntarii au vizitat de această dată comunităţile parohiale prahovene: „Sfinții Voievozi”-Urlați, Valea Crângului, Iordăcheanu și Rotari.

Pr. paroh Gabriel Gelu Anghelineș de la Parohia Rotari a spus că aceasta nu este prima dată când voluntarii CMN au oferit sprijin membrilor comunităţii.

„Ne-au mai vizitat în lunile martie și aprilie, în starea de urgență, aducând daruri și mângâiere bătrânilor aflați singuri și înfricoșati de teama acestei pandemii”.

Dănuţ Prună, voluntar coordonator, a asigurat că acţiunile din Campania „Implică-te, împreună reușim mai mult!” vor continua.

„Consider că prin această activitate le-am adus puțină mângâiere, fericire și liniște sufletească. Vom continua să înmulțim aceste daruri, să aducem cât mai multă  bucurie oamenilor aflați în deznădejde”.

Numai în luna decembrie 2020, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au oferit daruri la peste 500 de copii.

Foto credit: Voluntarii CMN


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente