Jurnalist Trinitas TV ales vicepreşedinte al Crucii Roşii Române

Iulian Bobîrnea, Redactor-șef Departament Social – Trinitas TV, a fost ales săptămâna trecută vicepreşedinte al Crucii Roşii Române. Alegerea a avut loc în cadrul Adunării Generale a organizaţiei desfăşurată în Otopeni, Ilfov.

„Este o poziţie care mă onorează şi cred că este rezultatul unei munci de voluntariat neîncetate încă din anul 2002, atunci când m-am alăturat misiunii umanitare a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semiluna Roşie”, a scris Iulian Bobîrnea pe pagina sa de Facebook.

„Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în toţi acesti ani, celor care au avut încredere în mine şi m-au investit cu aceasta nouă calitate”.

Preşedintele organizaţiei este Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei.

Iulian Bobîrnea

Iulian Bobîrnea s-a născut în București la 1 iulie 1988.

A studiat Facultatea de Teologie Ortodoxă, secția Teologie Socială, Jurnalismul, apoi a urmat cursurile unui master în comunicare. Studiază tradițiile românești în cadrul Insitutului de Etnografie și Folclor „Constantin Brăiloiu”.

Crucea Roşie

Născută din grijă de a ajută, fără discriminare, răniții de pe câmpurile de lupta, Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semiluna Roșie, sub aspectul sau internațional și național, se angajează să prevină și să aline suferințele oamenilor în orice împrejurare.

Scopul sau este acela de a proteja viață și sănătatea acestora și de a asigura respectarea ființei umane. Mișcarea promovează înțelegerea mutuală, prietenia, cooperarea și o pace durabilă între toate popoarele.

Foto credit: Facebook/Iulian Bobîrnea

Comentarii Facebook


Știri recente