Salonul „Sfinţii Români” din cadrul Reşedinţei Patriarhale a fost sfinţit

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, înconjurat de un sobor de nouă ierarhi, a sfințit sâmbătă dimineaţa (21 mai 2016) salonul Sfinţii Români din Reşedinţa Patriarhală.

În ultimile luni, salonul a fost supus unor ample lucrări de restaurare și renovare. În cuvântul de învățătură Preafericirea Sa a vorbit despre importanța și complexitatea lucrării efectuate, informează Radio TRINITAS.

***

După slujba de sfinţire, în altarul de vară al Catedralei Patriarhale, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a oficiat, împreună cu mai mulţi ierarhi, Slujba Sfintei Liturghii cu prilejul hramului istoric al Catedralei. La finalul slujbei a avut loc premierea câştigătorilor concursurilor organizate de Patriarhia Română: „Biserica şi Şcoala din sufletul meu” şi „Icoana ortodoxă – lumina credinței”.

 

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente

LIVE: Slujba Învierii la Catedrala Patriarhală

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel oficiază slujba Învierii la Catedrala Patriarhală. Mii de credincioși participă la eveniment pe Colina Patriarhiei. Din soborul slujitor fac parte Preasfințiții Părinți Varlaam Ploieşteanul şi Paisie Sinaitul, Episcopi vicari patriarhali, precum…