Conferinţa „Ce vor tinerii de la viață și ce vrea lumea de la ei” la Oneşti

 

Conferința cu tema „Ce vor tinerii de la viață și ce vrea lumea de la ei” se va desfăşura marți, 19 aprilie 2016, de la ora 12.00,  în Sala de sport a Colegiului „Grigore Moisil” – Onești.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, acţiunea este realizată în contextul „Anului omagial dedicat educației religioase în rândul tinerilor”, de către Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”, alături de Protoieria Onești, Colegiul național „Grigore Moisil” Onești și Scoala Gimanzială „Ghiță Mocanu” Onești, a afirmat diac. Silviu Butucaru, de la Biroul de Presă al Eparhiei.

Conferința va fi susținută de bioeticianul Gheorghe Virgiliu, împreună cu teologul și economistul Dan Alexandru. Gheorghe Virgiliu este biofizician și doctor în bioetică, coordonator al secțiunii științifice a revistei Familia Ortodoxă și autor al mai multor volume, printre care amintim „Efectele televiziunii asupra minții umane”, „Pornografia, maladia secolului XXI”, „Revrăjirea lumii”.

Comentarii Facebook


Știri recente