8 Martie sărbătorit la centrul „Mitropolit Firmilian” din Craiova

Copiii Centrului social Best Life al Arhiepiscopiei Craiovei s-au întâlnit cu prilejul zilei de 8 Martie cu bătrânii din cadrul Centrului social de zi Mitropolit Firmilian, după cum ne-a precizat Pr. Gheorghe Cioiu.

Copiii au prezentat cântece și poezii, coordonați de specialiștii Centrului. De asemenea, le-au dăruit doamnelor beneficiare ale Centrului Mitropolit Firmilian felicitări realizate de ei în atelierele de terapie ocupațională.

„Ca și în alți ani, Centrul social de zi pentru persoane vârstnice «Mitropolit Firmilian», cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Irineu, a organizat o serbare cu ocazia zilei de 8 Martie. Pentru acest eveniment,beneficiariiau confectionat și croșetat mărțișoare punând în evidență îndemânarea și priceperea lor. Grupul coral al Centrului, dirijat de doamna profesoară Mariana Cioroianu, a susținut un program artistic de cântece și poezii. De asemenea,i-am avut alături de noi șipecopiii Centrului social Best Life, care ne-au încântat cu un spectacol de cântece și poezii”,a subliniat asist. social Monica Mohanu din cadrul Centrului social Mitropolit Firmilian.

Comentarii Facebook


Știri recente