UPDATE: Viaţa Părintelui Arsenie Papacioc tradusă în limba engleză este disponibilă pe Ancient Faith

Update: Prima variantă a acestui articol preciza în mod eronat că Ancient Faith publică în limba engleză viaţa Părintelui Arsenie Papacioc. În realitate, volumul este publicat de Saint Herman Monastery, Platina, California, iar Ancient Faith Ministries prin departamentul de vânzări online l-au pus la dispoziţia celor interesaţi.

Ştire iniţială:

Ancient Faith Ministries publică în limba engleză „Viaţa şi învăţătura Părintelui Arsenie Papacioc”.

Publicul iubitor şi vorbitor de limba engleză are acum posibilitatea să cunoască modelul de viaţă al renumitul duhovnic român.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel l-a numit „un vindecător de suflete rănite de păcate”.

„Părintele Arsenie era mai mult un vindecător de suflete rănite de păcate, decât un judecător al păcătoșilor. Îmbina armonios bunătatea milostivă cu îndemnul la îndreptare duhovnicească. Era totdeauna un om al păcii și al bucuriei duhovnicești”, a spus Patriarhul Daniel în mesajul transmis la trecerea în veşnicie a marelui duhovnic.

Ancient Faith Ministries este un department de presă al Arhiepiscopiei Creștine Ortodoxe Antiohiene a Americii de Nord.

Volumul poate fi achiziţionat aici.

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…