Tabără în limba engleză la Mănăstirea „Brâncoveanu” de la Sâmbăta de Sus

La Mănăstirea “Brâncoveanu” de la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, peste 20 de copii din mai multe părţi ale ţării participă, în perioada 04-09 iulie 2016, la o tabără în limba engleză, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.  Tabăra este organizată de Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Sibiului şi Asociaţia Centrul de Copii şi Tineret “Sfântul Sebastian” din Braşov, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Copiii au posibilitatea să-şi perfecţioneze abilităţile de comunicare în limba engleză şi să participe la diferite activităţi specifice unei tabere, cum ar fi jocurile, drumeţiile, activităţile artistice, dar şi catehetice. Copiii participă la un program zilnic de rugăciune  şi la slujbe religioase oficiate la mănăstirea făgărăşeană.

La această tabără sunt prezenţi şi tineri voluntari care sprijină coordonatorii în activităţile de limba engleză şi nu numai.

Şi în această vară, Arhiepiscopia Sibiului, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Laurenţiu, organizează mai multe tabere de tineret. Suntem acum la o tabără de limbă engleză, coordonată de prof. Ruxandra Sava şi voluntarii din străinătate care au contribuit la desfăşurarea activităţilor de educaţie non-formală în limba engleză. Taberele au un program complex, începem cu rugăciunea de dimineaţă, activităţi de cunoaştere, jocuri de echipă, drumeţii şi încheiem ziua cu rugăciunea şi o seară tematică, ne-a spus inspectorul de misiune din cadrul Departamentului pentru tineret al Arhiepiscopiei Sibiului, Flavius Sava.

11-16-sf_evanghelist_matei

 

Comentarii Facebook


Știri recente