Sfințirea Tipografiei Pharos

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a sfințit ieri, 18 martie, tipografia Pharos, de la Popești-Leordeni, după cum ne informează TRINITAS TV. La sfințirea acestei moderne imprimerii a Patriarhiei Române au participat mai mulți membri ai Sfântului Sinod al Bisericii noastre.

„Felicităm pe Părintele Consilier Patriarhal Mihai Hau care a fost trup și suflet în organizarea acestei imprimerii care conține o rotativă și o tipografie plană, deci tipărește în paralel ziare și cărți, și îi oferim, ca semn de prețuire și binecuvântare această icoană a Preasfintei Treimi pentru că această nouă imprimerie are două hramuri, Sfânta Treime și Sfântul Dionisie Exiguul„.

Tot în prezența Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și a celorlalți ierahi a fost făcută proba finală a rotativei, fiind tipărit un număr al cotidianului ‘Ziarul Lumina”.

Imprimeria „Pharos” va avea capacitatea de a tipări atât cotidianul Patriarhiei Române, cât și diferite alte publicații. De asemenea, la „Pharos” vor fi imprimate cărți și broșuri de zidire sufletească, accesibile credincioșilor datorită costurilor mici de tipărire.

Comentarii Facebook


Știri recente