„Şcoala altfel” în parohii rurale din Arhiepiscopia Craiovei

Manifestarea Şcoala altfel, desfăşurată în săptămâna 18 – 22 aprilie 2016 în sistemul educaţional din România, a cuprins şi elevii din parohiile rurale ale Arhiepiscopiei Craiovei, după cum ne-a precizat Pr. Gheorghe Cioiu.

Astfel, în Parohia Secui din judeţul Dolj Şcoala altfel a debutat cu o întâlnire între elevii Şcolii primare, reprezentanţi ai poliţiei locale şi preotul paroh.

„Au fost abordate teme de ordin spiritual, educaţional şi social, iar copiii ne-au solicitat răspunsuri la numeroase întrebări referitoare atât la perioada prepascală pe care o traversăm, cât şi la alte aspecte ale modului de relaţionare cu părinţii, cu educatorii şi între ei”, a menţionat părintele paroh Marius Preda.

De asemenea, elevii de la Şcoala Gimnazială din Parohia Poiana Mare, judeţul Dolj, au avut o întâlnire cu preotul Florin Vânătoru, în cadrul căreia au fost abordate subiecte legate de modul în care creştinii se pregătesc pentru întâmpinarea marelui praznic al Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Comentarii Facebook


Știri recente