Program educativ-religios desfășurat la Grădinița nr.7 „Căsuța Piticilor” din Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la Grădinița nr. 7 „Căsuța Piticilor” din Arad, s-a desfășurat, vineri, 08 aprilie 2016, un program educativ-religios realizat prin implicarea întregului personal didactic al unității de învățământ, a precizat Părintele Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial.

În cadrul întâlnirii s-a analizat simbolul florii în viața zilnică. Cultivarea sentimentului estetic al copiilor a fost întregit prin cântece, muzica având un rol important în formarea capacității lor de exprimare. Desenul cu teme biblice a apropiat copiii de universul frumuseții sărbătorilor creștine.

Programul educativ-religios a fost un bun prilej de educare a abilității de a intra în relație cu ceilalți, dar și formarea și valorizarea atitudinii cultural-spirituale, creatoare a copiilor. Fiecare copil de la unitatea preșcolară „Căsuța Piticilor” a primit în dar și o carte de colorat cu temă biblică.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Săptămâna în imagini: 17 – 23 februarie

Fotografii cu momente din viața spirituală ortodoxă surprinse prin lentilele fotografilor profesioniști sau amatori în perioada 17 -23 februarie 2020. Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica Ai fotografii pentru Săptămâna în imagini? Dacă aveți fotografii care surprind…