Moș Crăciun are nevoie de o mână de ajutor pentru copiii Parohiei Sf. Haralambie din Iași

Credincioșii Parohiei Sf. Haralambie din Iași pregătesc daruri pentru cele 20 de familii vulnerabile din comunitate. Campania lor, „Chiar și acum avem Crăciun”, își propune să ofere sprijin și bucurie de sărbători, la fel ca și în ceilalți ani.

„Sărbătoarea Nașterii Domnului este prilej de bucurie pentru toți creștinii. De aceea, împărtășim această bucurie prin solidaritate și dragoste cu cei aflați în nevoie”, a menționat Părintele Paroh Radu Brînză.

„În această perioadă de grea încercare pentru toți, responsabilitatea care ne revine celor care suntem bine este să le fim sprijin acelora care au nevoie de noi. În acest fel aducem și mulțumire Lui Dumnezeu pentru că încă suntem sănătoși”, a adăugat el.

Darurile vor fi împărțite în data de 23 decembrie, când voluntarii parohiei vor colinda cele 20 de familii, aducând daruri de la Moș Crăciun.

„M-aș bucura să am brad de Crăciun și să îl împodobesc împreună cu frații mei”, a declarat un copil în vârstă de 11 ani de pe „lista lui Moș Crăciun”. Altul a spus: „Mi-ar plăcea să primesc un fes, dar și o pereche de mănuși, ca să nu-mi mai fie frig la mâini”.

Bugetul estimat pentru fiecare dintre cele 20 familii este de 560 lei. Pentru fiecare se vor achiziționa alimente, haine, dulciuri și jucării, un brad de Crăciun și decorațiuni pentru el.

O noutate în acest an este că pe pagina de Facebook a parohiei se publică periodic stadiul strângerii de fonduri.

Pentru donații

Beneficiar: Parohia Sf. Haralambie
Cont: RO44 INGB 0000 9999 0231 2405
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București
Detalii plată: Avem Crăciun

Mai multe informații la 0753.427.347

Foto credit: Facebook / Parohia Sfântul Haralambie Iași

Comentarii Facebook


Știri recente