ITO 2019 la Craiova în 5-8 septembrie. Tema: „Cu toţii suntem un Potir! Credinţă, nădejde şi dragoste”

Echipa ITO 2019 de la Craiova pregătește evenimentul anului pentru tinerii ortodocși din toată lumea: Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși.

Organizatorii anunță că Cetatea Băniei va deveni în perioada 5-8 septembrie 2019 „Capitala Tineretului Ortodox”.

„Cu toţii suntem un Potir! Credinţă, nădejde şi dragoste” este motto-ul sub care se vor întâlni la Craiova mii de tineri ortodocși din toată lumea.

„Pregătirile pentru acest important eveniment sunt în plină desfăşurare. Responsabilităţile s-au împărţit pe departamente de lucru, fiecare etapă fiind atent supervizată de IPS Părinte Mitropolit Irineu”, informează Echipa ITO 2019.

Potrivit informațiilor transmise de Arhiepiscopia Craiovei, în prezent se lucrează la site-ul evenimentului care va fi lansat în primăvară, când vor fi prezentate proiectul evenimentului și alte aspecte organizatorice.

După data de 18 februarie 2019 vor fi trimise invitaţiile oficiale către participanţii din ţară şi străinătate la ITO 2019.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși a ajuns la a șasea ediție. Edițiile anterioare au fost organizate la Baia Mare (2014), Cluj (2015), București (2016), Iași (2017) și Sibiu (2018).

Foto credit: Arhiepiscopia Sibiului / ITO 2018 

Comentarii Facebook


Știri recente