Inedit: La ITO2019 va fi vernisată o expoziţie de fotografie din Sfântul Munte

Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Ortodocşi 2019 (ITO2019) aduce un eveniment inedit, şi anume o expoziţie de fotografie din Sfântul Munte Athos.

Anunţul a fost făcut de Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” – Craiova, unul dintre organizatorii evenimentului, alături de Primăria Craiovei şi Mitropolia Olteniei.

„Întâlnirea Tineretului Ortodox din septembrie de la Craiova aduce o noutate absolută pentru România: o expoziție de fotografie de pe Sf. Munte Athos. Autorii sunt fotografi profesioniști din Polonia, Rusia și Serbia”, menţionează Lucian Dindirică pe pagina sa de Facebook.

Expoziţia va fi vernisată cu sprijinul Fundaţiei „Muntele Athos”.

„Directorul acesteia, Anastasios Ntouros, se va ocupa personal de vernisarea expoziției”, a precizat managerul Bibliotecii Aman.

ITO2019 se va desfăşura la Craiova în perioada 5-8 septembrie 2019.

Programul integral al ITO 2019 poate fi consultat pe site-ul oficial dedicat evenimentului, site lansat la finalul lunii trecute în ziua sărbătoririi Bunei Vestiri.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși a ajuns la a șasea ediție. Edițiile anterioare au fost organizate la Baia Mare (2014), Cluj (2015), București (2016), Iași (2017) și Sibiu (2018).

Foto credit: Centrul de Pelerinaj Iaşi

Comentarii Facebook


Știri recente