Editurile Patriarhiei Române participă la Târgul de Carte Gaudeamus, organizat online

Editurile Patriarhiei Române participă la Târgul de Carte Gaudeamus, organizat online în perioada 17-21 noiembrie 2021.

Standul virtual al Editurilor Patriarhiei Române se regăseşte în catalogul evenimentului. Prin accesarea acestuia, cei interesaţi sunt redirecţionaţi către magazinul online al Editurilor Patriarhiei Române, Librăria Cărţilor Bisericeşti.

Târgul de Carte Gaudeamus a ajuns la ediția cu numărul 28.

„Organizat de Radio România, cel mai longeviv și mai îndrăgit eveniment din țară, cu acest profil, rămâne alături de pasionații de carte într-o formulă accesibilă vizitatorilor din întreaga lume”.

„80 de companii, printre care se numără câteva dintre cele mai prestigioase edituri din România și distribuitori de carte românească și străină, se vor regăsi pe gaudeamus.ro, în secțiunea Catalog, cu pagini de prezentare individuale dedicate acestei ediții”.

„Standurile virtuale ale participanților, semnalate ca atare în paginile lor de prezentare, vor putea fi accesate prin butonul aferent, iar cititorii vor putea achiziționa titlurile preferate prin plasarea de comenzi în magazinele online ale companiilor participante”, transmit organizatorii Gaudeamus.

Editurile Patriarhiei Române

Activitatea editorială a Patriarhiei Române se desfăşoară la nivel central prin: Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă, care publică texte biblice, liturgice şi patristice; Editura Basilica, care publică texte de teologie contemporană, de artă bisericească, texte cu problematică socială şi interdisciplinară; Editura TRINITAS, care publică texte cu caracter jurnalistic.

Foto credit: arhivă Ziarul Lumina

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente