Editurile Patriarhiei Române participă la Târgul de Carte Gaudeamus

Editurile Patriarhiei Române participă la Târgul de Carte Gaudeamus, organizat în Pavilionul B2 al Complexului Expoziţional Romexpo din Capitală, în perioada 7-11 decembrie.

La standul Editurilor Patriarhiei Române vor fi disponibile: carte de cult, carte patristică, scrieri biblice, manuale si dicţionare, carte pentru copii, carte legată în piele…etc.

Evenimentul, aflat la a 29-a ediţie, este organizat de Radio România.

La această ediţie sunt prezenţi peste 200 de expozanţi, reuniţi în aproximativ 200 de standuri, unde sunt programate peste 600 de evenimente editoriale.

Programul zilnic de vizitare a târgului este între orele 10:00 şi 20:00.

Mai multe informaţii despre eveniment, aici.

Editurile Patriarhiei Române

Activitatea editorială a Patriarhiei Române se desfăşoară la nivel central prin: Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă, care publică texte biblice, liturgice şi patristice; Editura Basilica, care publică texte de teologie contemporană, de artă bisericească, texte cu problematică socială şi interdisciplinară; Editura TRINITAS, care publică texte cu caracter jurnalistic. La Târgul de Carte Gaudeamus 2022 vor fi disponibile publicaţii şi de la Editura Cuvântul Vieţii a Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei.

Foto credit: gaudeamus.ro

Urmăreşte-ne pe Twitter:@agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente