Copiii Centrului social „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei, premiați la Muzeul Olteniei

 Copiii Centrului social „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei au participat joi, 04 august 2016, la festivitatea de premiere organizată de Secția Știintele Naturii a Muzeului Olteniei, pentru participarea la atelierele de creație din cadrul Școlii de Vară „BIOS ART în vacanță”.

Cu acest prilej, micuții au prezentat un moment artistic constând din cântece, poezii și dans, iar la final au fost recompensați cu diplome de prieteni ai naturii 2016. De asemenea, în cadrul unei expoziții au putut admira lucrările din lut și pe cele prin tehnica decoupage, pe care le-au realizat de-a lungul acestor ateliere. Pentru momentul artistic prezentat, reprezentanții Muzeului Olteniei, alături de voluntari, le-au acordat Premiul Special – Diploma de prieten al naturii 2016 copiilor din cadrul Centrului social „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei, a precizat Gabriela Firu de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Activități interactive şi educative la Centrul „Best Life” din Craiova – Basilica.ro – Agenția de presă a Patriarhiei Române

Comentarii Facebook


Știri recente