Centrul Sf. Elena anunță Calendarul 2022 al webinariilor pentru lucrătorii în domeniul crizei de sarcină

Centrul de consiliere și informare „Sf. Împărăteasă Elena” din București anunță Calendarul webinariilor lunare pentru lucrătorii în domeniul crizei de sarcină, organizate lunar de Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei.

„Vă preocupă sprijinirea femeilor în criză de sarcină? Doriți să vă formați în acest domeniu? Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, ați ajuns unde trebuie! Oferim oricui dorește oportunitatea de a participa gratuit la 10 webinarii și 2 conferințe naționale despre criza de sarcină și sprijinirea femeilor însărcinate”, transmit organizatorii.

Webinariile se desfășoară online pe platforma Zoom.
Înscrierile se fac la adresa de email: [email protected].

Calendarul 2022 al webinariilor pentru lucrătorii în domeniul crizei de sarcină

Marți, 18 ianuarie: „5 motive pentru care merită să te specializezi în criza de sarcină”

Marți, 15 februarie: „10 pași pentru deschiderea unui centru de sprijin”

Vineri și sâmbătă, 18 și 19 martie: Conferința Națională a Centrelor de Sprijin pentru Femeile Însărcinate, Ediția a V-a, Primăvară 2022. Tema: „Abordarea sistematică a crizei de sarcină și conlucrarea interdisciplinară în oferirea sprijinului”

Marți, 12 aprilie: „Sună telefonul. Cum răspund unei solicitări de sprijin?”

Marți, 17 mai: „7 lucruri pe care trebuie să le știe un asistent social când începe să lucreze cu femeile în criză de sarcină”

Marți, 14 iunie: „Consilierea femeilor în criză de sarcină. Aspecte practice”

Marți, 5 iulie: „Sprijinirea psihologică a femeilor în criză de sarcină cu istoric de traumă”

Marți, 2 august: „Procese de management în cadrul centrelor”

Marți, 13 septembrie: „La ce ne ajută birocrația? Legi, norme și proceduri explicate”

Marți, 11 octombrie: „Promovarea centrului în comunitate”

Vineri, sâmbătă, 18 și 19 noiembrie: Conferința Națională a Centrelor de Sprijin pentru Femeile Însărcinate, Ediția a VI-a, Toamnă 2022. Tema ediției: „ Formarea continuă a personalului și dezvoltarea constantă a activității centrelor – de la nevoia esențială la implementarea practică”

Marți, 13 decembrie: „5 elemente de fundraising pentru centrele dedicate sprijinirii femeilor însărcinate”


Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei își propune să sprijine profesionalizarea demersurilor de sprijin pentru femeile în criză de sarcină în România.

Organizația are două centre sociale în Capitală, unde se oferă servicii de consiliere și sprijin pentru familii numeroase, mame singure și femei în criză de sarcină: Centrul Sf. Alexandra Împărăteasa și Centrul Sf. Împărăteasă Elena.

Asociația a organizat în 2017 primul curs național de formare a lucrătorilor cu femei în criză de sarcină, condus de Peggy Hartshorn, fondatoarea celei mai extinse rețele internaționale de centre de sprijin în criza de sarcină.

Vezi și:

Foto credit: Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei

Comentarii Facebook


Știri recente