Eforturile pro-viaţă apreciate: Alexandra Nadane premiată în SUA

Alexandra Nadane a primit săptămâna trecută premiul „Heart of Future”, din partea organizaţiei Heartbeat International, informează Ştiri pentru viaţă.

Evenimentul a avut loc în Dallas, SUA, în cadrul celei de-a 48-a ediție a Conferinței Anuale Heartbeat International, eveniment organizat de cea mai mare rețea de centre de sprijin în criza de sarcină din lume.

Premiul „Heart of Future” a fost acordat Alexandrei Nadane pentru implicarea în sprijinirea femeilor în criză de sarcină, pentru eforturile de profesionalizare a acestui demers în România, dar și pentru inițiativa de a organiza la Parlamentul European evenimentul cu participare internațională Babies Go to the European Parliament.

Alexandra Nadane este în prezent Director Executiv la Centrul de consiliere „Sfânta Alexandra Împărăteasa” din București, primul astfel de centru din România acreditat pe lângă Ministerul Muncii și afiliat la rețeaua Heartbeat International.

„Premiul pentru Babies Go to the European Parliament este și al lui Cătălin Ivan, și al Ioanei Picoș-Făgădaru, și al celor care au fost prezenți când e vorba de sprijinirea femeilor în criză de sarcină”.

„Este despre toți cei care se implică în fiecare zi în activități pro-viață și au reușit să pună România pe harta lumii pro-viață”.

„Vă amintiți de îndemnul de a fi o lume pentru viață? Ei bine, am început să fim”, a notat Alexandra Nadane pe contul oficial de Facebook.

Heartbeat International

Din cele aproape 3.000 de clinici pro-viață și centre de sprijin în criza de sarcină existente în SUA, 1.300 sunt deținute de rețeaua Heartbeat International.

Prin afiliere, din rețea mai fac parte tot pe atâtea centre din 62 de țări situate de pe toate continentele. Numărul total de centre din rețeaua globală Heartbeat International este de aproximativ 2.600.

Heartbeat International a fost fondat în anii 1970 de soții Michael și Peggy Heartshorn în statul Ohio, SUA.

Într-un an, numai în SUA, centrele Heartbeat salvează de la avort aproximativ 160.000 de copii nenăscuți (aproximativ un copil la fiecare patru minute!), ceea ce reprezintă peste jumătate din numărul total de copii americani salvați de la avort prin activitatea acestui tip de centre.

Foto credit: Alexandra Nadane/Facebook

Comentarii Facebook


Știri recente