Au început sesiunile de formare pentru voluntarii ITO 2018 la Sibiu

Voluntarii ITO 2018 au participt la Sibiu, în perioada 11-13 mai, la întâlnirile de formare cu tema „Fii un bun comunicator!”. Următoarea sesiune va avea loc în 18-20 mai.

Atelierele se desfășoară în cadrul proiectului de formare Vreau și pot! Tineri voluntari pentru prezent și viitor.

ITO 2018

Ziua a doua a proiectului "Fii un bun comunicator!". Atelierele de formare dedicate voluntarilor #ITO2018 sunt în desfășurare, participanții luând parte la sesiuni non-formale și informale despre cum pot fi buni comunicatori.#Ziua2 #Comunicarewww.ITO2018.ro

Publicată de Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși – Sibiu 2018 pe 12 Mai 2018

Întâlnirile se adresează tuturor categoriilor de voluntari ITO 2018, de la coordonatorii de grupuri și până la facilitatorii workshopurilor.

Sesiunile de formare sunt coordonate de un grup de traineri condus de Cătălin Bîrsan.

Acestea au ca scop: exersarea mecanismelor și instrumentelor unei comunicări eficiente, conștientizarea beneficiilor comportamentului de comunicare, evitarea ineficienței în comunicare și comunicarea prin întrebări și feedback.

Trainingurile se desfășoară pe mai multe grupe, în spațiile puse la dispoziție de Facultatea de Teologie „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu.

Vicențiu Dragoș Bășa de la Departamentul de Tineret al Arhiepiscopiei Sibiului a evidențiat rolul acestor sesiuni de formare pentru viitorii coordonatori la ITO 2018:

„Voluntarii vor parcurge mai multe subiecte care le vor fi de mare folos în ceea ce va însemna ITO 2018 și anume teme de comunicare, de diplomație, de dinamică de grup și  de managament al voluntarilor.”


Edițiile anterioare ale Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși au fost organizate la Baia Mare (2014), Cluj (2015), București (2016) și Iași (2017).

Mai multe informații despre eveniment puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul ito2018.ro.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente