Arhiepiscopul Ioachim a vizitat șantierele unor parohii din Protopopiatul Roman

Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a vizitat miercuri șantierele în lucru ale parohiilor Cotu Vameș I, Cotu Vameș II, Cordun și Secuieni II din Protopopiatul Roman.

Potrivit site-ului oficial al Eparhiei, în vizita de lucru, ierarhul a fost însoțit de Pr. Dragoș Munteanu, protoiereul Protopopiatului Roman.

Arhiepiscopul Romanului și Bacăului a discutat cu responsabilii celor patru șantiere, părintele protopop prezentând stadiul fiecărei lucrări, dificultățile întâmpinate, necesarul de materiale de construcție pentru fiecare fază de lucrări, și totodată, perspectivele și așteptările fiecărei comunități în parte.

Pr. Dragoș Munteanu a spus că IPS Ioachim dorește prin aceste vizite „să fie cât mai aproape de preoții care își doresc să se implice în viata socială și culturală a comunităților în care au fost trimiși”.

Chiriarhul a constatat stadiul în care se află aceste lucrări. Înaltpreasfinția Sa i-a îndemnat pe clerici să supravegheze bunul mers al lucrărilor și respectarea normelor impuse de legislația în vigoare.

Foto credit: Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

Comentarii Facebook


Știri recente