Taina Sfântului Maslu la Torino I

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, vineri, 6 februarie 2015, în biserica Parohiei „Sfânta Parascheva” – Torino I a fost săvârşită Taina Sfântului Maslu de un sobor format din 11 preoţi şi un diacon din parohii ale Protopopiatului Piemonte I – Valle d’Aosta, Centru-Nord, informează site-ul episcopia-italiei-it.

Cuvântul de învăţătură de la sfârşitul slujbei a fost rostit de părintele protopop Lucian Roşu de la Parohia „Sfânta Cruce”, expunând pe scurt ceea ce s-a discutat la Adunarea Eparhială şi explicând obiectivele Anului Omagial al Misiunii parohiei si mănăstirii.

Seara s-a încheiat cu o agapă frăţească organizată de doamna preoteasa Ilinca Vasilescu împreună cu femeile comitetului parohial.

Comentarii Facebook


Știri recente

LIVE: Slujba Învierii la Catedrala Patriarhală

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel oficiază slujba Învierii la Catedrala Patriarhală. Mii de credincioși participă la eveniment pe Colina Patriarhiei. Din soborul slujitor fac parte Preasfințiții Părinți Varlaam Ploieşteanul şi Paisie Sinaitul, Episcopi vicari patriarhali, precum…