Hrană caldă zilnică pentru beneficiarii adăpostului de noapte din Arad

Seara zilei de 15 martie 2017 a fost o binecuvântare pentru beneficiarii Adăpostului de Noapte din Arad. Ei au fost vizitaţi de Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului. Ierarhul a stat de vorbă cu fiecare, aflându-le nevoințele și durerile sufletești, le-a oferit câte o iconiță și i-a binecuvântat, potrivit site-ului oficial al Eparhiei.

Vizita păstorului duhovnicesc a fost prilejuită de încheierea perioadei de colaborare anuală între Arhiepiscopia Aradului prin Cantina Socială Sf. Nicolae și Primăria Aradului prin Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară – Adăpostul de Noapte.

Pe toată perioada anotimpului rece, la solicitarea DDAC, Cantina Arhiepiscopiei a oferit zilnic de luni până vineri două feluri de mâncare caldă beneficiarilor din adăpost, asigurându-se în tot acest timp peste 1200 de porții.

***

Adăpostul de noapte a fost înfiinţat în anul 2000 de Primăria Arad și se subordonează Serviciului Protecţie Persoane Adulte din cadrul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.

Cantina socială Sf. Ierarh Nicolae a luat fiinţă, din îndemnul Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, acum 10 ani și de atunci această activitate social filantropică este neîntreruptă.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Interviu cu directorul Centrului Sf. Alexandra Împărăteasa | „În societatea românească lipsa de sprijin este la fel de mare pe cât este de mare numărul de avorturi”, spune Alexandra Nadane

Femeile aflate în criză de sarcină au posibilitatea de a primi suport şi consiliere prin intermediul Centrului Sfânta Alexandra Împărăteasa din Capitală. Alexandra Nadane, directorul executiv al instituţiei, a oferit recent un interviu Revistei Q Magazine…