Hrană caldă zilnică pentru beneficiarii adăpostului de noapte din Arad

Seara zilei de 15 martie 2017 a fost o binecuvântare pentru beneficiarii Adăpostului de Noapte din Arad. Ei au fost vizitaţi de Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului. Ierarhul a stat de vorbă cu fiecare, aflându-le nevoințele și durerile sufletești, le-a oferit câte o iconiță și i-a binecuvântat, potrivit site-ului oficial al Eparhiei.

Vizita păstorului duhovnicesc a fost prilejuită de încheierea perioadei de colaborare anuală între Arhiepiscopia Aradului prin Cantina Socială Sf. Nicolae și Primăria Aradului prin Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară – Adăpostul de Noapte.

Pe toată perioada anotimpului rece, la solicitarea DDAC, Cantina Arhiepiscopiei a oferit zilnic de luni până vineri două feluri de mâncare caldă beneficiarilor din adăpost, asigurându-se în tot acest timp peste 1200 de porții.

***

Adăpostul de noapte a fost înfiinţat în anul 2000 de Primăria Arad și se subordonează Serviciului Protecţie Persoane Adulte din cadrul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.

Cantina socială Sf. Ierarh Nicolae a luat fiinţă, din îndemnul Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, acum 10 ani și de atunci această activitate social filantropică este neîntreruptă.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
IPS Iosif în Belgia (6)

Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a spus IPS Iosif

Prezent duminica aceasta în parohia Sfinții Ioachim și Ana din Hoogstraten, Belgia, IPS Iosif a vorbit comunităţii româneşti despre familia creştină şi pericolele de care este ameninţată în aceste vremuri. Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a subliniat Înaltpreasfinţia Sa. Ierarhul…