Hrană caldă zilnică pentru beneficiarii adăpostului de noapte din Arad

Seara zilei de 15 martie 2017 a fost o binecuvântare pentru beneficiarii Adăpostului de Noapte din Arad. Ei au fost vizitaţi de Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului. Ierarhul a stat de vorbă cu fiecare, aflându-le nevoințele și durerile sufletești, le-a oferit câte o iconiță și i-a binecuvântat, potrivit site-ului oficial al Eparhiei.

Vizita păstorului duhovnicesc a fost prilejuită de încheierea perioadei de colaborare anuală între Arhiepiscopia Aradului prin Cantina Socială Sf. Nicolae și Primăria Aradului prin Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară – Adăpostul de Noapte.

Pe toată perioada anotimpului rece, la solicitarea DDAC, Cantina Arhiepiscopiei a oferit zilnic de luni până vineri două feluri de mâncare caldă beneficiarilor din adăpost, asigurându-se în tot acest timp peste 1200 de porții.

***

Adăpostul de noapte a fost înfiinţat în anul 2000 de Primăria Arad și se subordonează Serviciului Protecţie Persoane Adulte din cadrul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.

Cantina socială Sf. Ierarh Nicolae a luat fiinţă, din îndemnul Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, acum 10 ani și de atunci această activitate social filantropică este neîntreruptă.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente