Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială “Sf. Antim Ivireanul”

În ziua de 17 februarie 2015,întreorele 14:00 şi 18:00, Şcoala Gimnazială “Sf. Antim Ivireanul” din Timişoara organizează Ziua Porţilor Deschise la sediul din Bv. Liviu Rebreanu nr.35.

Acţiunea se doreşte a fi un prilej de a vedea, în primul rând, chipurile senine şi bucuria copiilor care învaţă în această şcoală, entuziasmul şi îndemânarea cu care se implică în activităţile creative sau gospodăreşti şi, nu în ultimul rând, dorinţa de cunoaştere şi de învăţare cu care iau parte la activităţile şcolare, dar şi la cele extraşcolare şi recreative, a precizat Ioana Popescu – director de promovare.

În cadrul Zilei Porţilor Deschise se vor desfășura activități care să valorifice și lege experiențele transdiciplinar într-un mod util pentru copii. De asemenea, vor exista discuții cu cadrele didactice care vor lucra anul viitor școlar cu elevii din clasele primare și gimnaziale (a V-a și a VI-a)

Părinţii au la dispoziţie pentru consultare site-ul școlii www.scoalaortodoxa.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/ScoalaSfAntim.

Comentarii Facebook


Știri recente