Ziua pompierilor, la Galați

La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Eremia Grigorescu” din Galați manifestările prilejuite de Ziua Pompierilor au început cu „Ziua porților deschise”, prilej pentru gălățeni să poată cunoaște cum se desfășoară o zi din viața unui pompier.

În cadrul acestora au fost organizate o expoziție tematică cu aspecte din activitatea ISU Galați, o expoziție tehnică de intervenție și un exercițiu demonstrativ.

În cea de a doua parte a zilei, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din municipiu a avut loc Simpozionul „13 septembrie, Ziua Pompierilor din România”, la care a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian, după cum ne informează TRINITAS TV.

Manifestările vor continua și în zilele următoare. Pe 14 septembrie va avea loc Vecernia la capela unității, iar pe 15 septembrie, la pomenirea Sf. Iosif cel Nou de la Partoș, ocrotitorul pompierilor români, în Catedrala arhiepiscopală din Galați va fi oficiată Sfânta Liturghie urmată de un Te Deum și o slujbă de pomenire a eroilor pompieri.

Comentarii Facebook


Știri recente