Zilele Porților Deschise la Centrul „Sfânta Împărăteasă Elena”: Cum sprijinim femeile în criză de sarcină

La Centrul „Sfânta Împărăteasă Elena” din București au început luni Zilele Porților Deschise. Centrul, care oferă consiliere și sprijin femeilor în criză de sarcină, așteaptă vizita publicului în perioada 17-21 mai, care se încheie cu sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena.

„În curând se împlinește un an de la lansarea campaniei «Redăm speranță pentru amândoi», un an de când sute de români din țară și din diaspora au pus umărul la deschiderea acestui centru”, a declarat Alexandra Nadane, coordonatoarea centrului.

„Suntem foarte recunoscători pentru sprijinul primit. Bucuria se trăiește mai frumos împreună, de aceea vă așteptăm să vizitați centrul, să vorbiți cu cei care lucrează în sprijinul femeilor în criză de sarcină și să vă povestim ce planuri avem pentru dezvoltare”, a adăugat ea.

Pentru a marca Zilele Porților Deschise și un an de la lansarea campaniei, Centrul „Sf. Împ. Elena” a organizat și câteva evenimente în această săptămână.

Program

  • Marți, 18 mai, ora 18.00: webinarul „Proceduri de lucru în cadrul centrelor de sprijin pentru femeile în criză de sarcină”;
  • Miercuri, 19 mai, ora 17.00: „Picnic pentru mame”, o întâlnire de socializare la care participă femeile însărcinate și mamele care beneficiază de sprijinul ambelor centre ale Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei.
  • Joi, 20 mai, ora 20.00: Dialog live pe pagina de Facebook a Centrului despre provocările cu care se confruntă femeile însărcinate care solicită sprijin.
  • Duminică, 23 mai: Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame” va ajunge în satul Cocorăștii Grind din județul Prahova.

Sfânta Împărăteasă Elena, cea întocmai cu apostolii, este ocrotitoarea Centrului de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena” din București.

Sfânta Elena a avut o contribuție importantă în formarea copilului ei, care a marcat istoria Europei și a lumii întregi, oferind libertate religioasă comunității creștine din Imperiul Roman.

Adresa Centrului „Sfânta Împărăteasă Elena” este Bd. Basarabia nr. 28 A, et. 3, Sector 2, București. Programul de funcționare: Luni-Vineri, 9-17.

Vezi și:

Foto credit: Centrul Sfânta Împărăteasă Elena

Comentarii Facebook


Știri recente