„Un mărțișor pentru ajutor” la Parohia „Sfântul Ioan Moși” din Capitală

Parohia Sfântul Ioan Moși din Protoieria Sector 2 Capitală, în colaborare cu Școala Gimnazială 307, Sector 2 București, organizează, sâmbătă, 28 februarie 2015, un atelier de creație în scop caritabil.

Astfel sub genericul „Un mărțișor pentru ajutor”, eveniment ajuns la Ediția a III – a, copii de toate vârstele sunt invitați împreună cu părinții și bunicii pentru a realiza mărțișoare și felicitări pentru zilele de 1 și 8 Martie, locul desfășurării fiind biserica parohialăîntre orele 16.00 – 18,30.

Prin acest Atelier de Creație „ne propunem să oferim un cadru unde copiii și adulții să lucreze împreună, respectiv își pot dezvolta și experimenta ideile artistice în vederea realizării de mărțișoare şi felicitări, urmând ca mai apoi obiectele realizate să fie oferite de către cei mici celor mai dragi persoane din viaţa lor, anume mămicilor şi bunicilor precum şi tuturor celor apropiați de sufletele lor”, după cum ne-a spus Pr. Mortici Alexandru parohul Bisericii Sf. Ioan Moşi.

Totodată, Atelierul de Creaţie are și un scop caritabil urmărind strângerea de fonduri pentru sprijinirea elevilor săraci din parohie care din lipsa fondurilor necesare sunt în pericol să abandoneze Şcoala, iar în măsura posibilităților o parte din fondurile obţinute se vor aloca pentru sprijinirea unui bătrân din parohie cu medicamente şi hrană.

Comentarii Facebook


Știri recente